Butters – odlična naravna kozmetika

Butters je naša blagovna znamka organskih, naravnih ter veganskih kozmetičnih produktov. Znamka je bila nekaj časa zlasti priljubljena zaradi kakovostnega masla za nego kože. Danes pa se veliko njihovih strank navdušuje še nad drugimi številnimi izdelki za osebno nego. Med bolj priljubljenimi produkti so na primer maslo za ustnice ter krema za roke in nohte.

Butters je znan tudi po programu Dobro počutje, ki vključuje prehranska dopolnila in terapevtsko kozmetiko. Razširil ter izboljšal pa je še linijo svojih poletnih izdelkov Tropical ride. Kozmetičnim izdelkom za nego kože poleti so dodani še samoporjavitveni izdelki za obraz in telo.

Največje odlike Butters kozmetike

Dejstvo je, da so izdelki kozmetike Butters kakovostni. Njihove največje odlike pa so prijaznost do živali, mehkost, nežnost, prijaznost do kože, ne vsebujejo konzervansov, so hladno predelani in narejeni doma.

Velika večina kozmetičnih izdelkov Butters je veganskih. Produkti uporabnikom zagotavljajo mehko in izjemno dišečo kožo. V njihovi ponudbi lahko najdete tudi izdelke za najbolj občutljivo kožo – tudi otroško. Pri izdelavi se uporabljajo naravna masla, olja ter aktivne sestavine. Kar se da velik delež sestavin je tudi organskih. Masla in olja ne vsebujejo vode, posledično jim ne dodajajo konzervansov, ki lahko kaj hitro negativno vplivajo na kožo. Ker gre za hladno izdelavo masla in olja, se hranilne snovi ohranijo v največji možni meri.

Osnova družine Butters so karitejeva masla

Na za osnovo družine Butters se vsekakor štejejo karitejeva masla. Uporablja se le 100 % organsko karitejevo maslo, ki se prideluje s prav posebnim hladnim postopkom. Takšno maslo je zelo vsestransko uporabno, predvsem pa je zelo hranilno. Kožo naredi gladko in neverjetno mehko. Še posebej dobro se obnese pri negovanju suhe, atopične in hrapave kože.

V zimskem času se karitejevo maslo lahko uporablja za učinkovito zaščito kože pred mrazom ter vetrom. Poleti pa je takšno maslo lahko prvovrstna nega za regeneracijo kože po daljši izpostavljenosti soncu. V ponudbi Butters lahko najdete največje število različic kariteja. Na svoj račun tako lahko pridete prav vsi, ne glede na to, ali ste velik ljubitelj sladkih, kremnih ali pa morda nevtralnih vonjav. Za piko na i pa lahko vsako 100 mililitrsko maslo dobite s posebno personalizirano etiketo s sporočilom.

Butters negovalna olja

Vaša nega kože zagotovo ne more biti popolna, če v njej manjkajo negovalna olja. Takšna olja se lahko uporabljajo povsem samostojno ali pa kot sestavino v ostalih negovalnih kozmetičnih izdelkih.

V liniji izdelkov Butters najdete 100 % organska, nerafinirana olja, kot so na primer arganovo olje, mandljevo olje in avokadovo olje.