Ploščati grelec za ogrevanje površin, kjer ni potrebe po visokih temperaturah

Na trgu so vam na voljo številne vrste električnih grelcev, na primer cevni grelec, patronski grelec, objemni grelec in ne nazadnje tudi ploščati grelec. Takšna vrsta grelca je primerna zlasti za ogrevanje površin, kjer ni prav velike potrebe po ekstremno visokih temperaturah.

Ploščati grelci se tako predvsem uporabljajo za ogrevanje orodij, posod, stiskalnic, vsipnikov in še drugih zadev. Na razpolago so vam na primer mikanitni ploščati grelci in ploščati grelci, ki se lahko prilagodijo željam ter zahtevam kupcev.

Kako oglaševati na Facebooku?

Ste se tudi vi že kdaj vprašali, kako oglaševati na Facebooku, da bo to oglaševanje kar najbolj učinkovito in tudi zanimivo? Potem še zdaleč niste edini. Konec koncev je Facebook platforma, kjer poteka veliko oglaševanja in zato se je kar pomembno vprašati, kako bi oglaševali na Facebooku, postaviti neko strategijo, vizijo in načrt ter nato stopiti tudi v akcijo. Vendar pa verjamem, da vsakdo nima ustreznega znanja o tem, kako se lotiti oglaševanja na Facebooku, zato pa je tudi smiselno, da se obrnemo na strokovnjake iz področja digitalnega marketinga, ki imajo dovolj znanja in izkušenj,

Nabor namiznih hladilnih vitrin za meso in druge izdelke

Če se ukvarjate ali pa si želite ukvarjati s prodajo mesa ali drugih živilskih, morda tudi medicinskih izdelkov, potem vas bo gotovo zanimalo tudi to, kje lahko opravite nakup raznih hladilnih vitrin, tako namiznih kot morda tudi stoječih, ki bodo poskrbele za kvalitetno hrambo prodajnega mesa oziroma drugih izdelkov. Ne nazadnje je izbor primerne hladilne komore za meso ali pa za druge izdelke veliko bolj pomemben, kot si marsikdo misli na prvi pogled.

Oblikovanje spletnih strani in izdelava celostne grafične podobe

Imate podjetje oziroma neko storitev, vendar pa vas čaka še ustvarjanje spletne strani in ne veste kako bi se lotili? Imate idejo, kako naj bi vaša spletna stran izgledala, a potrebujete nekoga, ki bo poskrbel za kvalitetno oblikovanje strani? Ste razmišljali o tem, da morate poiskati strokovnjaka, ki bo poskrbel za izdelavo celostne grafične podobe (CGP)? Nadaljujte z branjem.

Vsestransko pakiranje izdelkov in palet

Pakiranje je nadvse uporabno, saj na ta način zaščitimo vsebino paketa in dosežemo tudi lep estetski učinek. Pravzaprav smo na takšne in drugačne embalaže te vrste že dobro navajeni, tako da jih pogosto povezujemo kar s samimi izdelki, ne obravnavamo jih kot dodatek. Seveda pa to velja le za tiste izdelke, ki so lično zapakirani in dejansko predstavljajo prednosti teh postopkov. Nekatere prednosti se izkažejo predvsem v industrijskem okolju, druge pa so vseprisotne – za odličen učinek pa vedno poskrbijo napredne naprave, ki jih uporabljamo za pakiranje izdelkov in ovijanje palet.

Gostovanje spletnih strani ali najem prostora na spletnem strežniku

Splet je postal del vašega življenja in le redki med vami ga ne uporabljate prav vsak dan. Na njem iščete novosti, se soočate z aktualnimi novicami, obenem vam to omogoča, da lahko veliko lažje ter hitreje opravljate svoje delo. Morda imate na spletu tudi svoje mesto oziroma spletno stran ali trgovino.

In če si želite zagotoviti 24-urno delovanje in nemoten dostop do svetovnega spleta, je gostovanje spletnih strani ali najem prostora na spletnem strežniku nujno potrebna zadeva, ki si jo morate morda še urediti.

Android Q v Beta različici

Na voljo za 15 »negooglovih« telefonov

Android Q kot Android 10 predstavlja najnovejšo prihajajočo verzijo Googlovega operacijskega sistema. Zaenkrat je na voljo v preizkusni Beta izdaji, za redne posodobitve naših naprav pa bo potrebno počakati še nekaj mesecev. Andoid Q je bil v testni različici izdan za vse Google Pixel telefone, kot tudi za 15 izbranih modelov drugih  proizvajalcev, med njimi Xiaomi, Sony, Nokia, OnePlus, LG, Asus in Vivo.

Ponudba pametnih zapestnic v spletni trgovini Top izbira

Je tudi za vas napočil čas, da končno kupite že neko pametno zapestnico, ki bo polepšala vaše vsakodnevne in športne aktivnosti? Si tudi vi želite spremljati svoj srčni utrip, krvni tlak, meriti korake, porabljene kalorije, meriti svoj spanec in še marsikaj? Si tudi vi želite imeti zapestnico, ki jo lahko povežete s svojim mobilnim telefonom, ter se tako izognete, da bi kadarkoli zamudili pomemben klic ali sporočilo? Potem je tudi za vas napočil čas, da obiščete spletno trgovino Top izbira in poiščete pametno zapestnico zase.

Ponudba ovitkov za iPhone XR in druge telefone

Trenutno je trg usvojil iPhone XR, katerega si trenutno marsikdo ogleduje in si ga želi kupiti. Seveda pa si z novo kupljenim mobilnim telefonom običajno želimo tudi primeren ovitek, ki bo naš mobilni telefon zaščitil pred nekaterimi udarci in praskami, poleg tega pa bomo z novim ovitkom dosegli tudi neko unikatnost našega mobilnega telefona, saj le ta ne bo enak kot ostali.

Kje lahko najdete ponudbo ovitkov za telefon iPhone XR?

Ponudbo ovitkov za iPhone XR boste prav zagotovo našli na prodajnih mestih, kjer prodajajo sam mobilni telefon. Poleg tega pa se s prodajo ovitkov za različne mobilne telefone ukvarja tudi več različnih prodajnih mest,

Laserski razrez pločevine za večjo učinkovitost kovinskopredelovalne industrije

Razvoj kovinskopredelovalne industrije je izredno napredoval v zadnjih letih. Razvoj je šel na eni strani v smeri nižanja stroškov izdelave končnih izdelkov, na drugi strani pa je šel v smeri pospeševanja proizvodnje končnih, kovinskih izdelkov. Z razvojem laserjev je tudi kovinskopredelovalna industrija doživela svoj razcvet. Laserski razrez pločevine je tako postal eden od osnovnih kovinskopredelovalnih postopkov, na katerem temelji proizvodnja končnih izdelkov.