Tekalna steza LifeSpan TR 1200i

Tekalna steza LifeSpan TR 1200i je vstopni model LifeSpan, ki pa ima vseeno visoko kakovostne materiale. Motor te steze je 2.5 CHP, ki omogoča hitrost do 11 mph in ima krov velikosti 20″ x 56″. To ni največja tekalna steza, a vendarle zadošča večini posameznikov. Steza se ponaša s 6 kompresijskimi točkami, ki ublažijo vaš korak, kar vodi do dobre izkušnje. Če ne potrebujete premium lastnosti, a si želite le zanesljive tekalne steze, potem je Tr1200i odlična izbira.

Električno zložljiva tekalna steza Lifespan-TR2000e

TR2000 je odlična izbira za tiste, ki si želijo kompaktne tekalne steze, ki omogoča zlaganje, a ne želite dvigovati težkega krova. Ta model se ponaša z LifeSpanovo Fold™ tehnologijo, ki tekalno stezo električno zloži s preprostim pritiskom na gumb. Po končanem zlaganju lahko lahko stezo preprosto premaknete na želeni prostor, saj ima svoja transportna kolesa. Spust krova je prav tako preprost; s pritiskom na gumb se bo počasi zložil in omogočil vadbo. Steza ima 2.5 CHP motor in ima nekaj več kompresorjev za blaženje koraka. Je odličen model za tiste, ki potrebujejo nekaj naprednih lastnosti za lažjo vadbo.

TR3000i Zložljiva tekalna steza LifeSpan-TR3000i-1

LifeSpan TR3000i je naprednejša stopnja prej naštetih modelov. Ponaša se z 2.75 CHP motorjem, ki omogoča tek v hitrosti do 12 mph. Prav tako ima 15 različnih stopenj naklona, da lahko povečate intenzivnost svojih vadb. Prav tako omogoča Bluetooth povezovanje, da lahko svoje vadbe naložite ali sinhronizirate z Google Fit ali drugimi aplikacijami. Konzola prinaša 17 v-naprej programiranih fitnes programov, ki bodo pomagali izpolniti vaše vadbene cilje – če gre za izgubo teže, nabiranje kondicije ali preprosto za zdrav življenjski slog. Steza je odlična izbira, če iščete kakovostno napravo z odlično tehnologijo.

TR4000i Zložljiva tekalna steza LifeSpan -TR4000i

Ta model ima številne lastnosti, ki se enačijo z lastnostmi TR3000i, a ima nekoliko večjo kapaciteto. TR4000i vključuje krov v velikosti 20″ x 60″, ki je primeren tudi za višje posameznike, ki imajo nekoliko večji korak. Prav tako ima večjo kapaciteto teže 150 kg. Ta model je tako odličen za tiste, ki so čezmerno težki. Za tiste, ki si želijo odlične vadbe bo 3.25 CHP motor omogočil močno delovanje, konzola pa bo sledila vsakemu deli vaše rutine – preko Active Trac™ ali drugih aplikacij. TR4000i je odlična tekalna steza za tiste, ki potrebujejo večjo kapaciteto, a si še vedno želijo odlične tehnološke lastnosti.