Strokovnjaki za čiščenje fasade

Čiščenje zunanjih površin je pogosto kar precej zahtevno, saj imamo opravka s staro umazanijo, ki se v kakšnih nedostopnih kotičkih nabira tudi več let. To pomeni, da je ne moremo preprosto očistiti z običajnimi pripomočki in sredstvi, temveč bo čiščenje večji projekt, ki zahteva uporabo posebne opreme. Včasih lahko delo opravimo sami, včasih pa je veliko bolj smiselno, da se obrnemo na strokovnjake, ki se ukvarjajo prav s temi dejavnostmi. Čistilni servis Pro sijaj ima v ponudbi tudi čiščenje fasade, kar je odlična rešitev tako za čiščenje hiš in drugih stanovanjskih objektov kot za poslovne objekte, industrijsko ali komercialno okolje.

Če se obrnemo na izkušene strokovnjake, smo lahko v vsakem primeru prepričani, da bo delo brezhibno opravljeno. Računamo lahko na to, da bodo mojstri kar sami poskrbeli za vse naloge, ki vodijo do čudovitega rezultata. Imajo zmogljive naprave in ustrezna sredstva, s katerimi bo čiščenje fasade res uspešno opravljeno.

Kaj zahteva čiščenje fasade?

Vsak projekt je seveda edinstven, saj se ne srečujemo vedno s povsem enakimi izzivi. Je pa čiščenje fasade skoraj vedno zahtevno že zato, ker gre za večje površine s trdovratno umazanijo, običajno se srečujemo tudi s kakšnimi nedostopnimi kotički in z delom na višini.

Odvisno od okolja lahko naletimo tudi na kakšne posebne madeže, ki zahtevajo uporabo čistilnih sredstev in posebne opreme. Poleg tega lahko fasado sestavljajo različni materiali, omet je morda precej občutljiv, potrebujemo tudi čiščenje stekel … Vse to pomeni, da bo projekt kar obsežen. Vsekakor se izognemo zahtevnemu in zamudnemu delu, če čiščenje fasade prepustimo profesionalnemu čistilnemu servisu, res pa je, da bo treba storitev plačati.

Cena za čiščenje fasade

Najbolje bo, da oddamo točno povpraševanje, saj cena za čiščenje fasade ni vedno znana vnaprej. Izračuna se na podlagi velikosti površine ter zahtevnosti čiščenja, v poštev pa pridejo še nekateri drugi detajli.