Nakup ašvagande in msm-ja v prahu preko spleta

Ste že slišali kdaj za ašvagando in msm? Če še niste, vam na tem mestu ponujamo le nekaj informacij o teh dveh super živilih. V kolikor pa ste že, oziroma super živili že uživate, verjamemo, da ste z informacijami in učinki zadovoljni. Pa poglejmo najprej, kaj je ašvaganda oziroma kaj nam ponuja uživanje ašvagande v prahu.

Ekološka ašvaganda v prahu je poznana po tem, da ščiti pred stresom in pomaga pri nespečnosti ter na splošno zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Hkrati za ašvagando v prahu velja, da je odličen afrodiziak. Ašvaganda je sicer ena izmed najbolj pomembnih zdravilnih zelišč v Ayurvedi, torej tradicionalni medicini v Indiji. Ašvaganda v prahu se pridobiva iz korenine. Vsebuje mnogo medicinskih spojin in je poznana po tem, da ima sproščujoče učinke na živčni sistem.

Kaj pa msm v prahu? Msm v prahu sliši tudi pod ime mineral lepote. Gre namreč za super živilo, ki pozitivno vpliva na zdravje kože, las, nohtov, sklepov in mišic. Med pozitivnimi učinki uživanja msm v prahu lahko najdemo več zadev. Msm v prahu poveča razpoložljivost kisika v telesu in kot smo že omenili pozitivno vpliva na zdravje las, kože in nohtov. Poleg tega msm v prahu pomaga pri izboljšavi gibljivosti in lajša bolečine ter zmanjšuje vnetja. Hkrati vam msm v prahu pomaga tudi pri mentalni zbranosti.

V kolikor tudi vas mika nakup ašvagande in msm v prahu, vam priporočam, da obiščete spletno trgovino Bizdravo, kjer boste lahko poleg omenjenih dveh super živil kupili še kaj, kar vam bo pomagalo do optimalnega zdravja.