Lastnosti tekalne steze Weslo Cadence R 5.2

Prednosti

• Lepo zasnovana, da ustreza vašemu okusu in preferencam: zasnova je privlačna za vaš pogled in veseli boste, ko se boste sprehodili mimo nje. Fizični videz je ena izmed lastnosti, ki uporabnike prepriča v nakup.
• Preprosta in priročna uporaba: med učenjem, kako jo uporabljati, ne boste imeli niti kančka napora. Je preprosto zasnovana tako, da je izjemno priročna.
• Odlično deluje; med uporabo se ne ustavi: Ko boste na tekalno stezo stopili, se ta ne bo nepotrebno ustavila. Pavze boste imeli le, ko si boste sami želeli in ne, ko se za njih odloči naprava.

Slabosti
• Sami jo težko dvignete: pri prenašanju tekalne steze boste potrebovali nekolikšno mero pomoči. Če z nekom živite naj vam to ne predstavlja skrbi.

Končno mnenje o tekalni stezi Weslo Cadence R 5.2:
Ta Weslo Cadence ima izjemne lastnosti, ki so primerne za vsakogar, ki želi izgubiti nekaj kilogramov maščobe.
• 6 vgrajenih aplikacij za izgubo teže – s temi aplikacijami, ki so jih ustvarili certificirani profesionalni trenerji boste svoje cilje lahko dosegli mnogo hitreje.
• Učinkovit motor – kakršna koli tekalna steza, ki se med vadbo ustavi, je velika demotivacija za osebo, ki trenira. Ta tekalna steza ima močan motor, ki omogoča, da dosežete svojo želeno razdaljo in izgubo kalorij brez, da bi se med vadbo ustavila.
S temi odličnimi lastnostmi ste lahko prepričani, da je tekalna steza Weslo Cadence R 5.2 odlična za izgubo teže. Nakup izvedite danes in začnite s svojo preobrazbo.
So vas že kdaj razočarale tekalne steze, ki svoje naloge ne opravljajo učinkovito? Potem potrebujete izjemno tekalno stezo Weslo Cadence R 5.2, ki je zasnovana tako, da izpolnjuje vaše potrebe. Zasnovana je tako, da cilja tako vaš trup, kot spodnji del telesa. Steza ima motor z 2.25 konjskimi močmi, ki omogoča hitrost do 10 mph in par rock, s katerimi bodo vadile tudi vaše roke. Spodaj je seznam najodličnejših lastnosti.