Dekorativne nalepke za steno v različnih motivih

Dekorativne nalepke za steno v različnih barvah, vzorcih in motivih so prave umetniške mojstrovine na zidovih v stanovanju, pisarnah ali kje drugje. Zidne etikete lahko uporabimo v vseh prostorih doma, kjer želimo ustvariti posebno vzdušje z barvitimi kombinacijami, ki jih lahko uskladimo tudi s slogom pohištva, barvami zidov in drugimi okrasnimi elementi.

Očarljive okrasne nalepke za steno dopolnjujejo celoten videz prostora in mu dajejo poseben osebni pridih. Stenske etikete lahko po določenem času namestimo tudi na druge ravne površine, saj je odstranjevanje in ponovno lepljenje zelo preprosto. Če pa celotno površino zidu ne želimo le prebarvati v običajne barve, pa lahko uporabimo tudi samolepilne tapete za steno v zanimivih vzorcih, ki jih enostavno namestimo po dolžini posameznega zidu.

Stenske etikete v motivih za vsak okus

Izbiramo lahko med različnimi motivi, vzorci, oblikami, barvami in dimenzijami stenskih etiket. Priljubljene nalepke za steno prihajajo tudi v vzorcih motivacijskih citatov in različnih geometrijskih likov. Posebej zanimive so tudi odsevne zidne etikete, ki dajejo vtis ogledala, pri čemer lahko izbiramo med različnimi oblikami, kot so:

  • metulji
  • rože
  • zvezde
  • krogci
  • srčki

Samolepilne etikete za na zid prihajajo tudi v obliki posterjev in replik slik znanih slikarjev, zato se zdi, kot da je na zidu obešena prava slika. Posebej zanimiva pa je tudi stenska ura, kjer je okoli urnega mehanizma s kazalci in baterijo znotraj ure mogoče nalepiti etikete v različnih motivih.

Enostavno lepljenje in odstranjevanje dekorativnih stenskih etiket

Dekorativne zidne etikete je mogoče nalepiti na različne gladke površine, kot so zidovi, vrata, ogledala, pohištvo, okna in drugo. Lepljenje je enostavno, prav tako pa tudi odstranjevanje, pri čemer se ne poškodujejo površine na zidu. Če se etikete umažejo, jih lahko očistimo z mehko krpo. Stensko etiketo pa lahko iz ene površine premaknemo na drugo ravno površino, saj etiketa zadrži dovolj lepila in se zato na steni ne bo odlepila.

Dekorativne nalepke za steno lahko naročite v spletni trgovini s stenskimi nalepkami na naslovu stenska-nalepka.si. Tu lahko izbirate med široko ponudbo različnih dekorativnih motivov in vzorcev. Na voljo pa so tudi 3D etikete, svetleče etikete, etikete za vrata ter samolepilne tapete.