Za napihljivo sup desko je potrebna dobra tlačilka

Ko kupujemo napihljivi sup je navadno v ospredju sama sup deska in veslo, pogosto se pozabi na pomembnost tlačilke. Večina napihljivih sup desk je na voljo v kompletu s torbo in tlačilko, vendar za nekaj kar je napihljivega je dobra tlačilka ključna, saj zagotavlja dobro uporabniško izkušnjo.

Pomembne lastnosti napihljivih sup desk

Pri izberi sup deske, so pomembne naslednje lastnosti: dolgoročna vzdržljivost, dobra konstrukcija, trdnost, neprepustnost in prenosljivost.Če bo sup bolj vzdržljiv bo dolgoročno tudi bolj ugoden, konstrukcija supa zagotavlja, da se sup pod težo suparja ne upogiba in lomi. Napihljivost sup deske igra pomemno vlogo pri trdnosti, kar nudi tudi večjo stabilnost. Ko govorimo o neprepustnosti, govorimo o tem, da lahko sup dodatno napihuješ vsak dan posebaj ali pa enkrat na 3 tedne. Ker lahko napihljivo sup desko vzameš s sabo, kamorkoli greš je razlika v teži za 2 kg zelo opazna.

Katere so najbolj primerne tlačilke za sup

Ključna lastnost dobre tlačilke za sup je, da omogoča ročen preklop med enojnim in dvojnim delovanjem, kar omogoča hitro napihovanje brez napora. S takšno tehnologijo združite hitrost pumpanja, kot tudi doseganje visokega tlaka z minimalnim naporom. V začetku napihovanja vaše deske, uporabite dvojni način tlačilke za maksimalen volumen, kjer pumpate tako s pritiskom kot s potegom. V nadaljevanju, ko potrebujete maksimalen pristisk, uporabite enojno delovanje, kjer pumpate zgolj s pristiskom navzdol.

Preden se odločiš za nakup

Ko nakupuješ napihljivi sup ne pozabi prodajalci zastaviti naslednja vprašanja. S kakšno tehnologijo je sup narejen? Kako dobro se sup napihne? Za kakšno težo je sup priporočljiv? Kakšna je nosilnost supa inkoliko garancije ima sup?